Christian Schmid

Christian Schmid, SAP Treasury Solution Expert, vil gi et grundig overblikk over S/4HANA Treasury Management Solution Portfolio med sterk vekt på nylige innovasjoner i løsningen samt roadmap og strategisk retning.

Innenfor dette området er det mye som har skjedd og mye som skjer, men samtidig også utfordringer for selskaper som har vært tidlig på. Det vil være særdeles nyttig for alle som enten har en gammel løsning og ønsker å se fremover og også for dem som kanskje snart er i gang med et migreringsprosjekt å få et innblikk i hvordan Treasury and Cash Management kan tjene på en mer integrert løsning med real-time data.

Målgruppen for våre webinarer er alle som jobber med SAP innen økonomifunksjonen og ikke minst alle som sitter og grubler på hvilke elementer som kan og bør inngå i en business case for migrering til S/4HANA. I tillegg vil vi tro at akkurat dette webinaret burde interessere alle som driver med Treasury and Cash Management eller er storbruker av data om likviditetsutviklingen i bedriften eller kan påvirke sådanne løsninger.

For mer info og påmelding, se denne lenken

Det vil bli gjort opptak av webinaret og slides og opptak vil bli gjort tilgjengelig i etterkant.

Har du spørsmål kontakt undertegnede.

Didrik Arstad
Head of Innovation Team Finance
SBN - SAP Brukerforening i Norge

Mob: +47 90562921
Epost: didrik.arstad@adfahrer.com
LinkedIn: https://no.linkedin.com/in/didrikarstad

posted by Didrik Arstad on 18/02/2019 08:00
Sweden (Head office)

Adfahrer AB
P.O. Box 131
182 12 Danderyd
Sweden
E-Mail: info@adfahrer.com

Norway

Adfahrer AB
P.O. Box 111
0212 Skøyen, Oslo
Norway
E-Mail: info@adfahrer.com


Contact | Imprint
© Adfahrer AB 2019