Bouvet opplever stor etterspørsel og forsterker sitt SAP team med ansettelse av to utviklere og to funksjonelle konsulenter.

Tom de Visser

 

Tom de Visser

Tom kommer fra Nederland og har nylig bosatt seg i Norge. Han har bakgrunn som ABAP utvikler innenfor Workflow, CRM og PI området. Utviklingsarbeidet som Tom har gjort har blitt levert gjennom devops prinsippene. I tillegg til SAP utvikling har også Tom gjort et innovasjonsprosjekt for å benytte Blockchain teknologi i forsikringsbransjen.

Hans Rusten Wang

 

Hans Rusten Wang

Hans har tidligere jobbet som utvikler. Han har blant annet utviklet en rekke Neptune applikasjoner som Kundene har benyttet i sitt extended warehouse oppsett. I tillegg til Neptune og abap utvikling har Hans også jobbet med tilpasning og videreutvikling av SAP sitt skybaserte produkt BusinessByDesign.

Sam Hartley

 

Sam Hartley

Han har bodd 3 år i Norge, men kommer opprinnelig fra Australia. Før han begynte i Bouvet har han blant annet jobbet med analysearbeid i forbindelse med systemkonvertering til S/4HANA. Sam har 9 års erfaring med SAP og da primært innenfor logistikk modulene SD og MM.

Naomy Nainggolan  

Naomy Nainggolan

Naomy kommer fra Indonesia, men har etablert seg i Norge. Hun har den siste tiden arbeidet med Salg og Distribusjon modulen i SAP. Hun har ellers jobbet med SAP de siste 5 årene hvor hun har vært med på flere ECC implementeringsprosjekter.

Av utdannelse har hun en Master of Science grad.
posted by Joakim Löves on 07/02/2019 08:03
Sweden (Head office)

Adfahrer AB
P.O. Box 131
182 12 Danderyd
Sweden
E-Mail: info@adfahrer.com

Norway

Adfahrer AB
P.O. Box 111
0212 Skøyen, Oslo
Norway
E-Mail: info@adfahrer.com


Contact | Imprint
© Adfahrer AB 2019