SAP

Nya tekniska lösningar ger finansbranschen helt nya möjligheter att bli draglok i ekonomin. Men det gäller att gå bortom upptrampade spår och tänka exponentiellt. Framtidens finansbransch (FSI) är ett av de teman som valts ut till det exklusiva VIP-seminariet ThinkX den 12-13 mars i Stockholm – anordnat av Singularity University och SAP. Där kan företagsledare från hela Norden lyssna till talare från bland annat Klarna, OP Financial Group och Nordnet Bank.

Max Fischer är VP of Engineering på Klarna och pratar om deras syn på hur marknaden för finansiella tjänster kommer att utvecklas.

Anders Stenbäck är Digital Director på finansföretaget OP Financial Group med cirka 12 000 anställda i Finland och Baltikum.

Tuva Nord är både Chief Product Officer (CPO) och Chief Technology Officer (CTO) på Nordnet Bank. Hon är också känd för att arrangera STHLM Tech, Europas största tech meetup.


Om ThinkX
ThinkX är ett tvådagarsseminarium som anordnas av SAP och den digitala tankesmedjan Singularity University tillsammans med partnerföretagen Intel, Deloitte, Hewlett-Packard Enterprise och Tele2.

Deltagarna bjuds in exklusivt och består av företagsledare, IT-chefer och politiker från hela Norden. Syftet är att utforska ny terräng och tänka exponentiellt. Med hjälp av Singularity Universitys uppmärksammade innovationsplattform omsätts sedan tankarna i praktiken med konkreta tillvägagångssätt för digitalisering.

På ThinkX återfinns experter inom bland annat framtidens handel, industri 4.0, digital tillverkning, blockkedjor, maskininlärning, cybersäkerhet, artificiell intelligens och analys.

Bland talarna finns företagsledare och experter från bland annat IKEA, SKF, Northvolt, Hemköp, Nordea, Nordnet och Klarna.

posted by Joakim Löves on 05/03/2018 13:12
Sweden (Head office)

Adfahrer AB
P.O. Box 131
182 12 Danderyd
Sweden
E-Mail: info@adfahrer.com

Norway

Adfahrer AB
P.O. Box 111
0212 Skøyen, Oslo
Norway
E-Mail: info@adfahrer.com


Contact | Imprint
© Adfahrer AB 2018