SAP

SAP har udviklet et nyt initiativ, som skal favne studerende i Danmark, der er interesseret i at få et unikt indblik i de nye teknologier, der er ved at transformere virksomheder verden over. Fra dette forår kan studerende i Danmark blive en del af SAP’s studentersamfund Next-Gen. Alle studieretninger er velkomne.

Den eksponentielle udvikling inden for IT vil stille store krav til alle på fremtidens arbejdsmarked. Derfor lancerer SAP dette forår Next-Gen-initiativet i Danmark. Next-Gen skal give danske studerende indsigt i fremtidens teknologier, herunder IoT, analyse, maskinlæring, big data og designtænkning. Med fokus på digital innovation og sociale aktiviteter giver Next-Gen de studerende rig mulighed for at skabe et bredt netværk i IT-branchen – både i Danmark, men også i udlandet.

Selv siger SAP om initiativet: “Vi vil hjælpe studerende til at få adgang til branchen og give dem muligheden for at prøve kræfter med den nyeste teknologi fx Internet of Things, Machine Learning og big data,” fortæller Jesper Schleimann, Nordisk CTO hos SAP.

Next-Gen er åben for alle studieretninger. Det er lige meget, om man er samfundsfaglig, humanist eller naturvidenskabelig.

Link til den fulde pressemeddelelse

posted by Joakim Löves on 22/02/2018 10:15
Sweden (Head office)

Adfahrer AB
P.O. Box 131
182 12 Danderyd
Sweden
E-Mail: info@adfahrer.com

Norway

Adfahrer AB
P.O. Box 111
0212 Skøyen, Oslo
Norway
E-Mail: info@adfahrer.com


Contact | Imprint
© Adfahrer AB 2018