Hans-Petter Mellerud Zalaris

  Hans Petter Mellerud
 

Bilde fra Twitter 
EYs Nordensjef Erik Mamelund,
Hans-Petter Mellerud og program-leder Jenny Skavlan under festforestillingen på Posthallen i Oslo tirsdag 28. november 2017

   
   

Bild fra og tekst fra EY, se link 

Rådgivnings- og revisjonsselskapet EY (tidl. Ernst & Young) arrangerer Entrepreneur Of The Year i 50 land, og i år her i landet med Microsoft Norge som samarbeidspartner på digital transformasjon.

Under den nasjonale finalen ble det kåret vinnere i tre kategorier; handel, industri og tjenester. Brødrene Tore og Morten Lindbak fra Lindbak Gruppen vant kategorien Handel, Steinar Tragethon i Hallingplast vant i kategorien Industri og Oslo-baserte Hans-Petter Mellerud i Zalaris ASA vant først prisen i kategorien Tjenester før han mottok statuetten som viser at han er EY Entrepreneur Of The Year 2017.

Hans-Petter Mellerud i Zalaris ASA gikk helt til topps i EY Entrepreneur Of The Year under tirsdagens nasjonale finale i Oslo.

Zalaris er børsnotert, har vokst jevnt og trutt både i Norge og internasjonalt og har nå totalt 800 ansatte og en forventet omsetning nær 730 MNOK i 2017.For det fikk de en velfortjent hyllest i det som er verdens største vekstskaperprogram.

Hans-Petter Mellerud og Zalaris leverer outsourcing av lønns- og personaladministrative tjenester og konsulenttjenester innen bl.a. lønns- og personalsystemer og etablering av servicesentre. De har utviklet seg til en betydelig aktør i sitt marked.

Den uavhengige juryen berømmer Hans-Petter Mellerud og Zalaris for sin oppfinnsomhet og kundeorientering:

«Vinneren har gjennom personlig engasjement og strategiske beslutninger etablert et innovativt konsern med bred internasjonal tilstedeværelse.

Vinneren har vist god evne til å være i forkant av teknologien, se muligheter der andre ser hindre og har lykkes med å etablere en nyskapende og kundefokusert virksomhet.»

Det var fjorårsvinnerne Jørgen Evensen og Peter Sandrup fra BetonmastHæhre som sammen med EYs Nordensjef Erik Mamelund overrakte hovedprisen til Hans-Petter Mellerud under festforestillingen på Posthallen i Oslo tirsdag.

Som vinner av den norske kåringen går Hans-Petter Mellerud videre som Norges representant i den internasjonale finalen. Vinnerne fra tilsvarende kåringer i omkring 50 land møtes i Monaco neste sommer.

Den uavhengige næringslivsjuryen som plukket ut vinnerne i EY Entrepreneur Of The Year var Åse Aulie Michelet (leder), Harald Tyrdal, Hege Skryseth, Trond Solberg og Harald Norvik. Arrangementet ble ledet av Jenny Skavlan.

 

Link to post by Øyvind Reiten on LinkedIn and by Halvor Leirvåg on LinkedIn

 

posted by Eva-Maria Fahrer on 29/11/2017 07:31
Sweden (Head office)

Adfahrer AB
P.O. Box 131
182 12 Danderyd
Sweden
E-Mail: info@adfahrer.com

Norway

Adfahrer AB
P.O. Box 111
0212 Skøyen, Oslo
Norway
E-Mail: info@adfahrer.com


Contact | Imprint
© Adfahrer AB 2018