Vi er i en tid med raske teknologiske endringer, men også i en tid hvor det å ha stødige og stabile systemer i ‘bunnen’ er ekstremt viktig. Det er stort press på bedriftene når det gjelder å drive kostnadseffektivt. På årets SBN-konferanse prøver vi å gi deg innspill som viser hva som vil skje framover, men også hva du kan gjøre i dag. Hovedtema er om veien fram med SAP (S/4HANA & Cloud), innovasjon (Leonardo & IoT), men også hvordan man kan få gevinster fra investeringer som allerede er gjort (forbedret brukeropplevelse og integrasjon). 

Vi har delt Logistikk-sporet opp i fire deler:

  • IT som ‘Service Provider’
  • Raske gevinster
  • IT som ‘Business Innovator’
  • ‘Procure 2 Pay’

IT som ‘Service Provider’

Her får vi høre om veien til S/4HANA og SAP sine nye skybaserte løsninger. Trond Røvang fra SAP vil fortelle om logstikk-Roadmap, samt muligheter og utfordringer på veien.

Mats Bjerkås fra Aker Solutions deler de viktigste funnene fra en S/4HANA (1610) gjennomgang de gjorde sammen med Cognizant. Hva er viktigste drivere, fordeler og showstoppere på veien mot S/4HANA for selskaper med komplekse prosesser innen logistikk og PLM?

Concur er et av de strategiske oppkjøpene SAP har gjort de siste årene. Det er en skyløsning som dekker håndtering av prosessen for reiser og reiseoppgjør. Kan også brukes andre ansattutgifter. Accenture vil fortelle om løsningen Concur og også dele erfaringer fra et prosjekt hos Mærsk Oil.

Raske gevinster

Statoil vil fortelle hvordan de har tatt i bruk standard funksjonalitet fra SAP (i EHP7) innen EAM/PM (Enterprise Asset Management/Plant Maintenance) med radikale forbedringer av brukergrensesnittet som gir en helt annen bruker-opplevelse for vedlikeholdspersonell både på land og i havet.

Bouvet vil sammen med kunder fortelle om en såkalt ‘Punchout’-løsning for å forenkle innkjøp av produkter og tjenester via en handleportal.

Coop vil fortelle om hvordan de vil arbeide smartere i produksjonen og på lageret. Ved hjelp av mobile ‘devicer’ med integrert skanner vil de kunne effektivisere prosessene sine på disse områdene.

Yara sammen med Skye vil dele erfaringer fra Fiori prosjekt innen SCM (Supply Chain Management). Her vil vi få høre om hvordan man kan gå i gang med Fiori før man har kommet til S/4HANA.

IT som ‘Business Innovator’

Digital Transformation, IoT og tilhørende teknologier (blockchain, machine learning, edge computing, osv) er veldig hot for tiden. Akkurat nå er disse digitale innovasjonene, omtrent på samme nivå av modenhet som internett var i 1996. Hør Tom Rafferty (Global VP, Futurist, & Internet of Things Evangelist) fortelle om hvor disse nye digitale teknologiene tar oss. Hva som kommer til å skje og hvordan disse endringene vil påvirke din organisasjon, lommebok og ellers hele planeten.

IoT og Big Data gjør det mulig for bedrifter å ta opp strategiske og operasjonelle beslutninger til et nytt nivå ved å analysere store mengder data i sanntid. Kay Rohweder (Director and Head of SAP Analytics CoE Europe, Cognizant) gir en oversikt over de ulike aspektene og viser også en live demo.

Fujitsu vil også dele deres erfaring med IoT og Leonardo. Mer info om dette foredraget vil snart bli lagt ut.

‘Procure 2 Pay’

Vi jobber fortsatt med detaljene i programmet for P2P delen. Vi vil ha et eget spor dag 2 før lunch som har fokus på disse prosessene og SAP sin strategiske skyløsning på dette område; Ariba.

Med Stretch planlegger vi presentasjoner både om innkjøpsstrategi og risiko samt at vi jobber med et nytt Ariba kunde case.

Vi vil også få innspill fra Skye og erfaringer fra deres arbeid med innkjøpsprosser.

Vi gleder oss til konferansen, og håper å se deg der i år!

Se hele programmet her

Meld deg på her

Dersom du har noen spørsmål, ta kontakt med Bernt Bakken på bb@adfahrer.com eller +47 480 34 248

 

posted by Bernt Bakken on 06/09/2017 10:44
Sweden (Head office)

Adfahrer AB
P.O. Box 131
182 12 Danderyd
Sweden
E-Mail: info@adfahrer.com

Norway

Adfahrer AB
P.O. Box 111
0212 Skøyen, Oslo
Norway
E-Mail: info@adfahrer.com


Contact | Imprint
© Adfahrer AB 2018