Bjarne Østgaard
Bjarne Østgaard

Sariba

I august kom Bjarne Østgaard om bord i Sariba. Selv om han er det ferskeste skuddet på saribastammen stiller han med mer enn 20 års erfaring med SAP, spesielt innen HCM/ABAP. Han startet karrieren som systemutvikler, og har erfaring fra de fleste modulene i SAP HCM.

I det norske markedet har Bjarne hatt flere ulike roller hos velkjente kunder som SAS, ISS, NorgesGruppen, Odfjell, DFØ, Statkraft.

Bjarne er en veldig blid og omgjengelig fyr som gjerne slår av en prat. Her får du gleden av å bli bedre kjent med ham gjennom vårt lille intervju om kompetanse, fritidsinteresser og den nye hverdagen i Sariba.

Hvem er du?

Jeg er en positiv og harmonisk mann på 55 år med voksne barn. Har også rukket å bli bestefar! Jeg vokste opp i Bærum der jeg fortsatt bor. Bruker mye av fritiden min med venner og familie, og elsker å trekke meg tilbake til hytta på fjellet. Selv om jeg ikke lenger er så glad i å trene har jeg stor interesse for jakt.

Hva er det beste med jobben i Sariba?

De siste 11 årene har arbeidshverdagen min vært preget av at jeg har jobbet mye alene. Nå gleder jeg meg veldig til å få lov til å jobbe mer i team, og få mulighet til å lære nye ting av mine kollegaer, samtidig som jeg kan bidra til andres kompetanse.

 Hva motiverer deg?

Jeg er en harmonisk person som jobber for at ting skal fungere. Er det noe som ikke fungerer blir hverdagen i ubalanse, og jeg vil jobbe hardt for å skape balanse igjen. Jeg motiveres også veldig av andre kollegaer, at alle er ulike og kan bidra på forskjellige områder.

Hva kan du bidra med i et prosjekt?

Personlig mener jeg at jeg kan bidra da jeg er harmonisøkende og alltid vil få ting til å fungere. Faglig har jeg lang og bred erfaring innen ulike områder, kunder og prosjekter som jeg kan ta med meg inn i min nye rolle.

Vil du vite mer om hva Bjarne kan bidra med i ditt prosjekt? Ta kontakt med Håvard Aspenes
posted by Joakim Löves on 01/09/2017 14:16
Sweden (Head office)

Adfahrer AB
P.O. Box 131
182 12 Danderyd
Sweden
E-Mail: info@adfahrer.com

Norway

Adfahrer AB
P.O. Box 111
0212 Skøyen, Oslo
Norway
E-Mail: info@adfahrer.com


Contact | Imprint
© Adfahrer AB 2018