SBN Conference

 

Et bredt spekter av interessante HR tema

Programmet for HR-sporet inneholder et bredt spekter av interessante tema for alle som jobber innen HR og vi løfter vi blikket og ser på veien mot digital transformering.

Første del av programmet er viet til SuccessFactors, Employee Central og Employee Central Payroll. Heinz Schillinger, Product Manager/Development Manager - Employee Central and Employee Central Payroll fra SAP SE, kommer for å dele av sin kunnskap. Vi vil også få en demonstrasjon av SuccessFactors. Det vil selvfølgelig være mulighet til å få svar på alle spørsmål man måtte ha.

Andre del omhandler Personvernforordningen og lønn. Vi vil først ha en workshop innen Personvernforordningen, som består av presentasjoner fra Sariba og deres samarbeidspartnere, og en paneldebatt der ekspertene vil svare på spørsmål fra publikum. Innen lønn vil Marianne Andersen i JM dele deres suksesshistorier, utfordringer og erfaringer fra ”Prosjekt Effekt” som går ut på å modernisere HR-prosesser og HR-løsninger basert på SAP On-Premise. Marit Andersen fra SAP avslutter dagen med et foredrag om hva som er nytt innen lønn og offentlig rapportering.

På dag to fokuserer vi på fremtiden. Vi starter dagen med keynote fra Elin Ørjasæter om fremtidens arbeidsstyrke. Elin er førstelektor på Høyskolen Kristiania, og underviser i Personalledelse, Arbeidspsykologi og HR. Hun er fast spaltist i Aftenposten, blogger i Nettavisen og deltaker i debatter og talkshow på TV. Videre vil vi få foredrag innen Workforce Analytics and Planning i SuccessFactors fra ekspertene i Zalaris og hvordan HANA Cloud Platform gir mulighet til å bygge utvidelser for å forbedre SAP SuccessFactors funksjonaliteter fra Accenture.

 

Vi gleder oss til konferansen, og håper å se mange der i år!

 

Se hele programmet her

 

Meld deg på her

 

Dersom du har noen spørsmål til programmet, ta kontakt med Thea Nilsen på tn(at)adfahrer.com eller +47 91 66 28 94

Thea Nilsen

 

 

 

 

 

 

 

 

Elin Ørjasæter Elin Ørjasæter

     

 

posted by Thea Cecilie Nilsen on 31/08/2017 09:46
Sweden (Head office)

Adfahrer AB
P.O. Box 131
182 12 Danderyd
Sweden
E-Mail: info@adfahrer.com

Norway

Adfahrer AB
P.O. Box 111
0212 Skøyen, Oslo
Norway
E-Mail: info@adfahrer.com


Contact | Imprint
© Adfahrer AB 2018