Nov
27
08:30


 

I en tid hvor utvikling av nye løsninger skjer i et rasende tempo, kan det oppleves som utfordrende å henge med. Design Thinking er en måte å tilnærme seg disse utfordringene, med fokus på behov, heller enn løsning. 

Meld deg på her

SAP prater mye om Design Thinking, og har også satt denne metoden i sentrum av sin innovasjons-satsning kalt SAP Leonardo. Men er det noe forskjell på SAP Design Thinking og "vanlig" Design Thinking? Hvilke utfordringer er best egnet til å bruke Design Thinking? I dette kurset vil vi vise at SAP sitt rammeverk ikke er et hinder for å benytte Design Thinking for løse utfordringer bedriften din har.

Program

08:30 Frokost og registrering
09:00 Velkomst og introduksjon v/Anne Holme 
09:10 Design Thinking Teori og Praksis v/Theodor Henriksen 
12:00 Design Thinking fra et SAP perspektiv v/Anne Holme 
12:15 Mingling

Det vil bli holdt flere korte pauser underveis i kurset.

Les mer her

 

Theodor Henriksen
  Anne Holme
 

Theodor Henriksen

Theodor Henriksen er en strategisk designer, som kombinerer forretningsforståelse med empati og designmetode. Han har mastergrad i tjenestedesign fra Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo, samt forretningsutvikling fra Politecnico di Milano. Han har erfaring fra flere spennende prosjekt innenfor alt fra telecom til helse. Theodor underviser ved Høgskolen Kristiania, og har lang erfaring i å holde kurs.

 

Anne Holme

Anne Holme har over tolv års erfaring fra utvikling og forbedring av prosesser i SAP ERP. I rollene som prosjektleder og løsningsarkitekt har hun hatt mest suksess de gangene hun har fått tilgang til brukere, og dermed hatt muligheten til å gå empatisk til verks for å kunne levere de riktige løsningene. De siste årene har hun fått muligheten til å sette dette mer i system ved hjelp av Design Thinking. Anne har blant annet sertifisering i SAP Design Thinking.

 
      x


Location and Time

Oslo, 08:30 - 12:15


Tags

IT, HANA, Projects

CompaniesSweden (Head office)

Adfahrer AB
P.O. Box 131
182 12 Danderyd
Sweden
E-Mail: info@adfahrer.com

Norway

Adfahrer AB
P.O. Box 111
0212 Skøyen, Oslo
Norway
E-Mail: info@adfahrer.com


Contact | Imprint
© Adfahrer AB 2019