May
05
09:00


This event was recorded live. Video available below. (quality may not be perfect.)

Content Marketing Excellence er svaret på, hvordan B2B-virksomher tiltrækker relevant kundetrafik og konverterer trafikken til nye ordrer og langvarige kunderelationer via virksomhedens e-handelsløsning på lokale og internationale markeder.

Content Marketing

Fredag den 5. maj bliver du meget klogere på Content Marketing Excellence og hvorfor implementering og drift af B2B ehandels-løsninger bør støttes af et Content Marketing program:

  • Tre trends B2B e-handelsløsninger ikke kommer udenom.
  • Hvad er Content Marketing Excellence?
  • Grundlæggende forudsætninger i et Content Marketing program.
  • Klar, parat, få omsætning fra dag 1 efter lancering af SAP Hybris.

 

Hurtigt udbytte af SAP Hybris implementering

Markedet for B2B e-handel er dobbelt så stort som B2C-markedet. Ifølge John Fisher, der er globalt marketingansvarlig for SAP Hybris, er størrelsen af det globale marked 559 milliarder USD.

Online tiltrækning og konvertering af kunder er helt afgørende for at vinde betydelige andele af dette marked og opnå fyldestgørende tilbagebetaling på virksomhedens investering i eksempelvis implementering af SAP Hybris.

Med en gennemarbejdet Content Marketing strategi bliver virksomhedens e-handelsløsning belønnet med gode placeringer på Google og kundetrafikken omdannes hurtigere til langvarige kunderelationer i kraft af den tillidsskabende kundeoplevelse, der især er kendetegnet ved Content Marketing Excellence.

 

I gang med Content Marketing i god tid

Implementering af SAP Hybris eller enhver anden ehandels-løsning er en kompleks og længerevarende rejse.

Der er imidlertid god hjælp og overblik at hente i John Fishers 5-fasede guide til succesfuld implementering af B2B ehandels-projekt.

Samtidig er det fornuftigt, at ledelse, marketing og salg går i gang med forberedelserne til eksekvering af Content Marketing program med en solid Content Marketing strategi, der er relevant og effektiv i forhold til efterspørgsel og kunderelationer.

Samtidig er det vigtigt, at Content Marketing strategien orkestreres i et professionelt program og udføres med adræt organisering, smidige processer samt brugervenlige værktøjer og systemer.

 

Login information sent automatically upon Sign Up (registration).

Free of charge for members and partners (if registration shows a price, it is likely that you are not registered in our system. Send an email to info@adfahrer.com and we will fix it for you)

-->Free to test for "first timers". Send an e-mail to info@adfahrer.com and login information will be sent.Location and Time

Learn and discuss in our meeting, 09:00 - 10:00


Tags

e-com, Hybris, CRM, Our Sharing

Companies

Number of participants: 5Person Company
Martin Brownsword Adfahrer AB
Eva-Maria Fahrer Adfahrer AB
Tom Arman Hanssen Bouvet Norge AS
Rakel H. Sigurdardóttir Carlsberg Breweries
Cathrine Kjær Christensen SDK - Adfahrer Denmark
Sweden (Head office)

Adfahrer AB
P.O. Box 131
182 12 Danderyd
Sweden
E-Mail: info@adfahrer.com

Norway

Adfahrer AB
P.O. Box 111
0212 Skøyen, Oslo
Norway
E-Mail: info@adfahrer.com


Contact | Imprint
© Adfahrer AB 2019