Blinc er nå en del av Bouvet.

Blincs kompetanse på kunderelasjoner og e-handel er viktig for Bouvet. Den kompletterer Bouvets miljø innenfor kundeopplevelser og dialogmarkedsføring.

Bouvet annonserer at de har inngått intensjonsavtale om å kjøpe konsulentselskapet Blinc AS. Dermed styrkes Bouvets leveranseevne innenfor CRM og e-handel og selskapet blir Norges største leverandør av tjenester innenfor SAP.


Blinc har 10 ansatte og leverer konsulenttjenester innenfor CRM-systemer, mobilitet og rådgivning. Det Lysaker-baserte konsulentselskapet har implementert CRM-systemer basert på SAP til kunder som Orkla, Ekornes og UnoX. Noen av løsningene er integrert med SAP ERP, men de leverer også stand-alone CRM-løsninger.

Blincs kompetanse på kunderelasjoner og e-handel er viktig for Bouvet. Den kompletterer Bouvets miljø innenfor kundeopplevelser og dialogmarkedsføring.

-Vi ser at digital kundedialog, CRM-systemer, e-handel og forretningssystemer spiller sammen. Bouvet kan med kjøpet av Blinc tilby helhetlig løsninger og tjenester knyttet til dette, sier regiondirektør Torgeir Nilsen i Bouvet.

- Ved å bli en del av Bouvet får vi mulighet til å levere våre tjenester til et større spekter av kunder, sier daglig leder i Blinc, Stian Pettersen. Våre konsulenter vil nå kunne fronte komplette tjenesteleveranser og bli en one-stop-shop. Bouvet får etter dette mer enn 100 konsulenter innenfor SAP. Selskapet er i tillegg eneste kurspartner for SAP i Norge.

- Bouvet har bred kompetanse innenfor SAP, men kompetanse innenfor CRM er noe vi har manglet, sier Espen Enger, områdeleder for virksomhetsstyring i Bouvet i Oslo. Kompetansemessig utfyller derfor Blinc og Bouvet hverandre perfekt.

Les også saken i Finansavisen

"640" height="360" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">Sweden (Head office)

Adfahrer AB
P.O. Box 131
182 12 Danderyd
Sweden
E-Mail: info@adfahrer.com

Norway

Adfahrer AB
P.O. Box 111
0212 Skøyen, Oslo
Norway
E-Mail: info@adfahrer.com


Contact | Imprint
© Adfahrer AB 2020