E1NS – vår passion, att ge mer

E1NS startade 2007, av och med några av branschens vassaste konsulter inom SAP och Business Intelligence. Konsulter som ville mer än bara leverera timmar.

Vi är baserade i Stockholm men våra kunder finns över hela Sverige såväl som internationellt. Vi har förmånen att leverera tjänster till flera av Sveriges största och mest framgångsrika bolag.

Vi anser att det enda sättet för ett företag att säkra sin plats som förstaval är att ha medarbetare som brinner för sin konsultroll. Denna passion i kombination med spetskompetens och djup förståelse för din verksamhet gör oss till en stor tillgång i ditt projekt.

Idag är E1NS ett konsultbolag som erbjuder kvalificerade tjänster inom SAP och BI. Tjänster som syftar till att på ett effektivt sätt ge våra kunder bättre koppling mellan sin verksamhet och SAP. Totalt är vi ett 20-tal specialister som täcker det mesta inom följande områden:

Vi har även specialistkompetens inom ledande BI-verktyg såsom SAP BI, SAP Business Objects och Microsoft.

E1NS är ett värderingsstyrt bolag. Våra värderingar visar vilka vi är och vilka vi vill vara.

Vi är:

E1NS har stort fokus på kompetensutveckling då vi vet att detta är vägen att behålla och utveckla sina medarbetare.
En E1NS-konsult kännetecknas av att vara:

Vi tror att vi, för att leverera maximalt värde och anta de tuffaste utmaningarna, behöver de i särklass bästa konsulterna.
Vi har dem.Sweden (Head office)

Adfahrer AB
P.O. Box 131
182 12 Danderyd
Sweden
E-Mail: info@adfahrer.com

Norway

Adfahrer AB
P.O. Box 111
0212 Skøyen, Oslo
Norway
E-Mail: info@adfahrer.com


Contact | Imprint
© Adfahrer AB 2020